לביבות ״דג״ טבעוניות

מתכון קציצות דג טבעוניות

החומרים:

  • 150 גר׳ טופו
  • כף רוטב קארי ירוק
  • 1 ביצה

  • 2 כפות שטוחות קמח עדשים

  • חופן גדול של אצות מיובשות

אופן ההכנה:
את חופן האצות המיובשות משרים במעט מים חמים לרבע שעה לפחות.
מכניסים למערבל יחד עם מי ההשרייה של האצות, כף רוטב קארי ירוק, ביצה ו- 2 כפות שטוחות קמח עדשים עד קבלת עיסה.
יוצרים לביבות שטוחות בגודל הרצוי ומטגנים על מעט שמן קנולה לא מזוכך או אופים בתנור חום בינוני כ-25 דקות.

הצעת הגשה: עם לימון כבוש.

צרו קשר

  • 03-9217515
  • 050-5401171
  • info@dromrit.co.il

  • הרצל 86, פתח תקווה

שעות פעילות הקליניקה

ראשון-חמישי 9:00 – 20:00
שישי 9:00 – 14:00

טיפולים יחודיים

קבעו פגישה לאבחון

ייעוץ אונליין

אבחון, התאמת תזונה, צמחי מרפא או הנחיות טיפול מקיפות יותר

בטלפון, מייל, WhatsApp, או Zoom

לפרטים והרשמה

אנטי-אייג'ינג - קורס אונליין

שיטות וטיפים ליישום עצמי בבית.

קוסמטיקה טבעית – פילינגים, מסכות, עיסוים, תרגול שרירי הפנים ותזונה.

לפרטים והרשמה

סדנאות הרזיה - אונליין

3 חודשים ומפגשים דו-שבועיים בזום

לחזור למשקל תקין, להראות מעולה, להרגיש רעננים ומפוצצים באנרגיות

לפרטים והרשמה
עמרית בן סירה פרופיל

עמרית בן סירה | מרצה ומנחה סדנאות בריאות inside-out על תזונה ואנטי-אייג'ינג בארץ ובעולם

N.D C.Ac Re.Na, נטורופתית מומחית לרפואה טבעית בגישה אינטגרטיבית (משולבת) 360º גופנפש